Despre mine

Dăcă tot faci ceva, fă-o bine!

Mă numesc Cătălina Gica și îmi ghidez activitatea după acest moto. Sunt consilier juridic și mediator.

Mi-am început activitatea profesională ca referent de specialitate în achiziții publice, într-o societate pe acțiuni având ca obiect de activitate construcția de drumuri și poduri. Cunoașterea legislației în domeniu, exactitatea întocmirii documentelor și ambiguitățile dintr-un contract – care te salvau sau te distrugeau, m-au determinat să urmez Facultatea de Drept.

Începând din 1993, am ales să rămân în mediul antreprenorial și m-am specializat pe anticiparea, identificarea, evitarea și rezolvarea situațiilor cu care se confruntă orice societate comercială, indiferent de domeniul în care activează.

Multiplele situații pe care le-am întâlnit în acest domeniu mi-au creat o competență de expertiză vastă, lucru care îmi oferă avantajul de a înțelege cu ce se confruntă atât un antreprenor la început de drum, cât și un antreprenor cu experiență, dar care întâlnește diverse obstacole pe parcurs.

Unul din punctele forte ale serviciilor mele ține de capacitatea mea de a mă adapta la nevoile concrete ale clientului, dar există un bonus suplimentar. Îmi ajut clienții să vadă dincolo de problemele imediate cu care se confruntă astfel încât să evite pierderi viitoare de energie și bani.

Cred cu tărie în principiul “win – win”. Împreună câștigăm. Cred că într-o afacere este esențial ca partenerii să aibă parte de același tratament. Cred că rezolvările sunt la fiecare dintre noi, că avem capacitatea de a genera soluții convenabile tuturor părților implicate.

Orice problemă are cel puțin o rezolvare. O virgulă pusă aiurea schimbă sensul unei propoziții. Un cuvânt folosit într-un anumit context poate distruge o negociere. Așa că, sunt atentă la detalii, astfel încât să apreciezi avantajele unui parteneriat de lungă durată.

Poți lua legătura cu mine pentru a stabili o întâlnire sau pentru a-mi solicita serviciile la:
Adresa: Ploiesti, Str. Rahovei Nr.32

Telefon: 0723658292

Email: office@catalinagica.ro