Contracte și documente diverse


Redactare contracte comerciale, contracte de muncă, contracte civile, alte acte

Contracte comerciale

 

O afacere bună, îndelung gândită și pregătită poate fi ratată din cauza unui contract sumar, după cum o afacere proastă poate fi salvată într-un mod cel puțin satisfăcător de un contract bun.

Ținând cont de specificațiile furnizate de clienții mei, redactez contracte:
– de vânzare cumpărare comercială,
– de intermediere,
– de comision,
– de mandat,
– de închiriere etc.

Contracte civile

 

Contractul este “întelegerea” între două sau mai multe persoane. Astfel de înțelegeri realizăm de nenumărate ori parcursul vieții. Drepturile și obligațiile noastre asupra mașinii ce o cumpărăm în leasing, a casei în care locuim e indicat să le cunoaștem înainte de semnare. Chiar și calculatorul de la care urmăriți acest site a avut la bază un contract care v-a oferit anumite drepturi și obligații pe care e indicat să le cunoașteți.

Contracte de munca și accesorii ale acestuia

 

Contractul de munca se incheie, în general, după un model standard. Însă, anumite activități merită a fi protejate prin clauze de confidențialitate, formare profesională, de neconcurență, etc.

Regulamentul intern, contractual colectiv de muncă, deciziile din timpul derulării contractului sau de încetare sunt documente obligatorii în desfășurarea activității, conform prevederilor legale.

Precizarea unor situații clare te va ajuta să eviți conflicte cu angajații tăi.
Pentru toate acestea te pot consilia astfel încât să alegi cea mai potrivită variantă pentru afacerea ta.