Consiliere / Recomandări


Cauți un specialist într-un anumit domeniu? Ai nevoie de consiliere?
Pui întrebări în stânga și în drepta și fiecare îți spune ce crede sau îți vorbește doar din propria experiență?

Ai nevoie de consiliere în afaceri.

Mulți antreprenori ar spune: ”Nu, nu am bani pentru așa ceva!”. Și asta pentru că, în general, fiecare business este demarat de un antreprenor specialist pe un anumit domeniu.
Se poate că ai dreptate la început, când afacerea este una de dimensiuni reduse. Pe măsură ce te dezvolți, se impune necesitatea unei forme de consiliere. Nu vei putea fi un antreprenor de succes dacă te străduiești să faci în același timp și munca de specialist în domeniul respectiv. Acela este momentul când ai nevoie de o persoană care să te îndrume eficient, să îți dea perspectivă, informații sau instrumente pe care tu nu le cunoști și, implicit, nici nu le stăpânești.

În ce domenii ai nevoie de specialiști?

Domeniile principale în care ai nevoie de specialiști sunt domeniile juridic și cel contabil. Fără acestea, orice afacere va întâmpina greutăți încă de la început, neavând cadrul necesar să funcționeze și să crească. Dar, de cele mai multe ori tocmai în aceste domenii antreprenorii nu solicită consiliere, iar dacă solicită, așteaptă o ”rețetă” minune care să redreseze situația disperată în care s-a ajuns.
Nevoie de consultanță este în orice alt domeniu cu care afacerea antreprenorului intră în contact. Spre exemplu, dacă vorbim de un dezvoltator imobiliar, acestuia îi este foarte util să aibă un consultant arhitect sau urbanist. Dacă activează într-un domeniu unde are o mare fluctuație de personal, îi este foarte util să fie consiliat de un recrutor specializat.
Fiecare antreprenor va aloca mai multe resurse în zona cu probleme a afacerii sale, iar acest aspect îi va distrage atenția de la esența afacerii. Consilierul preia aceste aspecte și le tratează cu profesionalismul său, furnizând rezultate mai bune și mai eficiente.
Astfel, tu, antrenorule te poți ocupa de „inima” afacerii tale, o poți crește până acolo unde vei dori.
Eu, sau colaboratorii mei suntem pregătiți să preluăm această parte a business-ului tău!
Vrem ca tu să crești, pentru că așa creștem împreună!

Vei avea totul sub un singur acoperiș. Explică-mi în ce situație te găsești și te voi ajuta personal, sau te voi îndruma către colaboratorii mei, îți pot stabili întâlniri cu oamenii de care ai nevoie, astfel încât timpul, banii și liniștea ta să fie protejate.
Tot ce ai de făcut este să mă întrebi folosind datele din Contact sau direct, la telefon 0723658292.